KORJAUSOMPELU

Kotiompelimossani Tampereella, tehdään mittatilaustöiden lisäksi vaatteiden ja tekstiilien muokkaus- ja korjausompelua. Isommatkin vaatteiden muokkaukset onnistuvat. Myös – vanhasta uutta – tuunaus on hyvä vaihtoehto uuden teettämisen tilalle. Vaatteiden korjaus on myös ympäristöystävällinen ratkaisu ja onnistuu ompelimossa siinä missä mittatilausvaatteiden valmistuskin.

Monipuolisetkin korjaus- ja muokkaustyöt onnistuvat. Oli kyseessä sitten esimerkiksi housun lahkeiden lyhennys, suurennus/kavennus, vetoketjujen vaihto, vaatteen paikkaus, helman lyhennys yms. Ompelimossa ei tällä hetkellä pystytä ompelemaan nahkaa eikä turkiksia.

Ota yhteyttä ja tiedustele hintaa korjaustyölle. Liittämällä mukaan kuvan korjattavasta tai muokattavasta vaatteesta, pystyn antamaan tarkemman hinta-arvion työlle. 

Laitathan korjaus/muokkaus tiedustelun minulle etukäteen sähköpostilla yhteydenottolomakkeen kautta, tekstiviestillä tai soittamalla. Myös WhatsAppin kautta 0440613532. Kuvan lisäksi voit liittää mukaan myös esimerkiksi linkin vaatteesta tai tiedon vaatteen merkistä ja mallista jonka avulla arvioin työhön käytettävää aikaa sekä hintaa. Tämän jälkeen varataan aika käynnille/sovitukseen. Käyntisi yhteydessä voimme sopia vaatteen alustavan noutoajan. Korjaustyön valmistuttua saat viestin, jolloin vaate on noudettavissa.

Huom. ompelimolle otetaan vastaan ainoastaan puhtaita vaatteita. Likaisista tai vahvan hajuisista vaatteista peritään lisämaksu.