KORJAUSOMPELU

Kotiompelimossani Tampereella tehdään mittatilaustöiden lisäksi vaatteiden ja tekstiilien muokkaus- ja korjausompelua. Isommatkin vaatteiden muokkaukset onnistuvat. Myös – vanhasta uutta – tuunaus on hyvä vaihtoehto uuden teettämisen tilalle. Vaatteiden korjaus on myös ympäristöystävällinen ratkaisu ja onnistuu ompelimossa siinä missä mittatilausvaatteiden valmistuskin.

Monipuolisetkin korjaus- ja muokkaustyöt onnistuvat. Oli kyseessä sitten esimerkiksi housun lahkeiden lyhennys, suurennus/kavennus, vetoketjujen vaihto, paikkaus. Ompelimossa ei tällä hetkellä pystytä ompelemaan nahkaa eikä turkiksia.

Ota yhteyttä ja tiedustele hintaa korjaustyölle.

Laitathan korjaustiedustelun minulle etukäteen sähköpostilla yhteydenottolomakkeen kautta, soittamalla tai tekstiviestillä. Myös WhatsAppin kautta 0440613532. Voit liittää mukaan kuvan korjattavasta vaatteestasi tai tiedon merkistä ja mallista. Varataan aika sovitukseen, jonka yhteydessä sovitaan vaatteen alustava noutoaika. Korjaustyön valmistuttua saat vahvistusviestin, jolloin vaate on noudettavissa.

Huom. Tuothan vain puhtaita vaatteita korjaukseen.